Heb jij ook een nieuwe bikini nodig?

Heb jij ook een nieuwe bikini nodig?

Een nieuwe bikini kopen, is dat iets wat jij ook wilt? Alhoewel het nu natuurlijk al een tijdje geen vakantie meer is, kunnen wij ons zo voorstellen dat jij ook alsnog een bikini wilt kopen, al is het maar om nog te kunnen zwemmen als het nazomerweer is of eventueel gebruik te kunnen maken van het buitenwater. Buitenwater is namelijk in sommige gevallen ook verwarmd – gelukkig – dus biedt dit veel mogelijkheden. Je kunt je bikini dus nog een lange tijd dragen en zelfs door het hele jaar heen. Je kunt overigens een leuke bikini of een leuk zwempak kopen via www.zwemkleding.nl. 

Hoe kies je de juiste bikini?

Jij wilt nieuwe zwemkleding kopen, dat is duidelijk. Of je nu op vakantie gaat of dat je klaar wilt zijn voor de Nederlandse zon, ondanks de huidige corona maatregelen kun je nog gewoon optimaal genieten van de zon; die schijnt er niet minder om gelukkig. Helaas is het zo dat het voor vrouwen soms onmogelijk is om de juiste badmode te vinden. Er is dan ook sprake van een haat/liefde verhouding met verschillende badpakken of bikini’s. Vrouwen zijn met name bang voor het volgende:

  • Vetjes
  • Inkijk
  • Slecht zittende broekjes
  • Te kleine topjes
  • Kuiltjes

Zoals je leest ziet is het dus zo dat er verschillende lichaamsvormen zijn. Het is handig om je lichaam te leren kennen, om zo de juiste kleding te kunnen kiezen. Vooral als het om mode gaat. De verschillende lichaamsvormen worden nu besproken. Allereerst heb je een zandloperfiguur, dit is een figuur dat veel mensen kennen. Je hebt ook een lichaam dat de peer wordt genoemd. Het peervormige lichaam is het zwaarste aan de heupen. Je hebt een lange peer of een kleine peer, allerlei verschillende vormen dus. De derde vorm is de omgekeerde driehoek. Bij dit lichaamstype weet je dat je het tegenovergestelde van de peervorm hebt. Je hebt bredere schouders en een wat grotere buste. Daarentegen heb je wel smalle heupen. Naast deze lichaamsvormen heb je ook nog een heleboel andere, er zijn namelijk wel 15 verschillende lichaamsvormen. Om erachter te komen wat voor lichaamstype je hebt is het erg belangrijk om dit op een bepaalde manier uit te vinden. Hoe je weet wat voor lichaamstype je hebt? Je leest het hieronder. 

Hoe weet ik wat voor lichaamstype ik heb? 

Eerst moet je kijken waar je zwaartepunt zit. Dat kan in je bovenlichaam zitten: dat je grote schouders of grote borsten hebt bijvoorbeeld. Daarnaast kan het in je onderlichaam zitten. Je kunt daarnaast een uitgesproken taille hebben of een recht lichaam, twee uitersten maar veel voorkomende lichaamstypen. Je kunt dit goed in de spiegel checken, dit gaat jou erg helpen om tot de juiste lichaamsvorm te komen qua identificatie en dus ook welke bikini je kunt gaan kiezen. De stappen zijn de volgende. Allereerst moet je een meetlint gebruiken voor het opmeten van je borsten. Een goed passende beha is belangrijk; een passend bovenstukje dus ook. Je moet daarna je schouders opmeten en je taille volgt daarna ook. De heupen als laatste, deze moet je natuurlijk niet vergeten. De verschillende typen lichaamsvormen zijn bekend bij de mensen die een bikini ontwerpen: er is voor ieder dus wat wils!