Fit worden en op vakantie gaan combineer je tijdens leuke actieve vakanties

Fit worden en op vakantie gaan combineer je tijdens leuke actieve vakanties

Wij moderne mensen hebben de neiging om in de zomervakantie lekker te luieren. Ironisch genoeg gaan we voorafgaand aan de vakantie flink sporten om weer in vorm te zijn voor een luilekker vakantie. Maar het gaat dan vooral om het uiterlijk en het zogenaamde strandlichaam. Het is echter wel gek dat je helemaal fit wordt, zodat je vervolgens aan het strand of zwembad de hele dag niets kunt doen. Het is meer voor de hand liggend om fit te worden voorafgaand aan actieve vakanties. Maar aan de andere kant is het ook handig dat je tijdens actieve vakanties fit kunt worden. Je moet dus in feite beschikken over een soort basisniveau dat je tijdens actieve vakanties verder uit kunt breiden. Verder zijn niet alle actieve vakanties natuurlijk even inspannend. Als je kiest voor een wandelreis, dan moet je rekening houden met lange wandeltochten en vaak ga je ook de hoogte in op de bergen en de diepte in via de vele dalen. Deze hoogteverschillen maken dat je een beroep zult doen op je spieren en uithoudingsvermogen. Maar ook als je conditie niet al te best is, dan zal je merken dat je prima mee kunt komen en tijdens de vakantie zal je dan ook merken dat je conditie alsmaar beter wordt. Daarom zijn actieve vakanties ook goed om gewoon te boeken als je wat fitter wil worden. Op deze manier combineer je een leuke uitdagende vakantie met een paar dagen fitness. Maar het is dan wel leuke fitness, want sporten in een sportschool is uiteraard enorm saai. Dus door af en toe actieve vakanties te boeken kun je op een leuke manier fit worden en blijven. Sterker nog, als je je strandlichaam wilt creëren, dan kun je net zo goed eerst een actieve vakantie plannen, fit worden en vervolgens een strandvakantie boeken. Als je niet weet waar je actieve vakanties kunt boeken of als je op zoek bent naar inspiratie, dan kun je het beste nog even verder lezen. Hieronder vind je namelijk een website waar je terecht kunt voor actieve vakanties in Italië en Oostenrijk. Dus lees snel verder als je geïnteresseerd bent in actieve vakanties in deze landen.

Actieve vakanties boek je natuurlijk bij Roy van Langen

Sommige mensen houden er van om helemaal alleen op vakantie te gaan en zij boeken dan ook gewoon zelf actieve vakanties. Daar is uiteraard niets mis mee, maar het kan zijn dat jij graag met meerdere mensen op vakantie gaat of onder begeleiding van een professionele avonturier. Als je gewend bent aan zon, zee en strand vakanties, dan is het ook niet onverstandig om tijdens de eerste actieve vakantie te kiezen voor de vakanties van Roy van Langen. Als je dat doet, dan ben je in ieder geval in een vertrouwde omgeving met iemand die weet wat er zoal bij komt kijken tijdens een fikse wandelreis door de ongerepte natuur. Wil je weten wat je zoal kunt verwachten van een wandelreis die wordt georganiseerd door Roy van Langen, kijk dan snel even op de site van royvanlangen.nl. Hier vind je allerlei informatie over de vakanties die je bij Roy van Langen kunt boeken, maar je kunt ook op de site terecht voor andere informatie zoals:

  • Bootcamp
  • Personal training
  • Recensies

Bekijk de site en boek je reis

Roy organiseert jaarlijks verschillende reizen waar je je voor aan kunt melden. Mocht je interesse hebben, dan kun je naar de website van royvanlangen.nl surfen en aldaar kun je dan kijken welke reizen er in de planning staan.