Etiketteermachine

Etiketteermachine

Het gebruik van een etiketteermachine is een uitkomst voor bedrijven. Administratie wordt makkelijker en sneller gedaan. Op alle artikelen en andere soorten post kunnen etiketten geplakt worden waarop leesbaar staat vermeld wat de inhoud is. Dit is niet alleen handig voor de ontvanger, maar het staat ook representatief naar de ontvanger. Als u een pakket verstuurd waarop niet af te lezen is wat er in is of waar het heen moet, dan staat dit niet heel netjes. Dit is te voorkomen met etiketteermachine van André de la Porte Packaging, ook wel bekend als ADLP Pack. Hier worden diverse machines verkocht die ervoor kunnen zorgen dat uw pakketten voorzien zijn van de beste etiketten. U zult het wellicht niet geloven, maar ook hier is kwaliteit van belang. Hier hebben we het over de leesbaarheid, maar tevens of het bestand is voor verschillende omstandigheden en of het etiket lang genoeg blijft zitten. Bedrijven kunnen te maken hebben met verschillende materialen om te beplakken en een etiket moet voor allerlei materialen geschikt zijn. Zoekt u op dit moment een geschikte etiketteermachine voor uw organisatie? Ga naar de website adlppack.com om te kijken wat voor type machines zij in het assortiment hebben. Verdiep u goed in alle varianten en bedenk welke het beste passen bij de materialen die bij u voorzien moeten worden van een etiket.

Etiketteermachine, welke soorten bestaan er?

Bij ADLP Pack vindt u een etiketteermachine waarmee diverse soorten emmers, flessen en potten geëtiketteerd kunnen worden. Ze worden vaak aangeschaft door bedrijven als brouwerijen en farmaceutische bedrijven. In ieder geval productiebedrijven die gebruik maken van ronde materialen waar etiketten op afgedrukt moeten worden. Elke etiketteermachine van ADLP Pack is geschikt voor het etiketteren van ronde verpakkingen. Het vereist nogal een techniek en de machines zijn allemaal voorzien van deze techniek. Ieder afzonderlijk heeft weer zijn eigen specialisme en is geschikt voor verschillende soorten producten. De een is geschikt voor kleine materialen, de andere voor grote. Hieronder volgt een korte opsomming van de soorten machines:

  • ADLP 1: geschikt voor flessen en weet op krachtige wijze de etiketten erop te plaatsen.
  • ADPL Junior Tube labeler: perfect voor tubes en is een semi-automatische uitvoering.
  • ADLP Junior: ook semi-automatisch en geschikt voor vierkante en ronde flessen. Deze kan voorzien worden van een codeersysteem voor het afdrukken van barcodes of logo’s.

Zowel de Junior of de Tube labeler is geschikt voor starters die net een productie begonnen zijn. Met deze etiketteermachine kunnen tubes en flessen voorzien worden van etiketten met daarop alle informatie die nodig is, inclusief barcode.

De semi-automatische uitvoeringen

Bij André de la Porte Packaging vindt u een etiketteermachine die zowel automatisch als handmatig werken. Dankzij het handmatige is het mogelijk de etiketten nog nauwkeuriger op de materialen te kunnen plakken. Op deze manier heeft u zelf ook nog invloed op het eindresultaat. Hoewel de werking van het apparaat hoe dan ook uitmuntend zal zijn, is het met handwerk nog altijd mogelijk de uitvoering te perfectioneren. Lees goed door waar de etiketteermachine voor bestemd is en op welke materialen zij het beste werken. Mocht u nog vragen hebben over de aanschaf van de etiketteermachine, neem dan contact op met André de la Porte Packaging. Na jaren zijn zij ervaren in diverse soorten verpakkingen. Als het voor u niet duidelijk is welke etiketteermachine het beste past bij uw producten, dan kunnen zij u hier vast en zeker in adviseren. Naast etiketteermachines verkopen zij ook andere apparaten als afvulmachines, sluitmachines en doseermachines. Bekijk op de website adlppack.com wat zij nog meer voor uw bedrijf kunnen betekenen en welke apparaten nog meer bijdragen aan de kwaliteit van uw verpakkingsmaterialen.