ESTA aanvragen voor het gezin

ESTA aanvragen voor het gezin

Een vraag die wij vraag krijgen is of het mogelijk is om in een keer het ESTA aanvragen voor het gezin aan te pakken. Dit heeft namelijk verschillende voordelen:

  • In een keer betalen
  • In een keer alles invullen

Wanneer je naar de officiƫle website van het ESTA aanvragen voor gezin gaat dan zul je hier voor ieder gezinslid (of groepslid) een aparte aanvragen moet invullen en die zul daarna ook voor ieder gezinslid of groepslid apart moeten betalen. En dat met een creditcard, want dat is de enige betalingsmogelijkheid die ze hier aanbieden. Als je dus geen creditcard hebt of je hebt er geen zin in om voor ieder gezins- of groepslid een aparte aanvraag te doen, dan zijn er gelukkig nog wel andere mogelijkheden hiervoor op de website esta-aanvragen.com. Hier vind je namelijk de link naar de Nederlandse visumdienst. Hier kun je in een keer ESTA aanvragen voor het gezin. Dit betekent dus dat je niet allerlei verschillende aanvragen hoeft te doen en dat kan je flink in tijd schelen. Daarnaast is het ook goedkoper en je kunt daarnaast kiezen voor verschillende betalingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan iDeal, maar ook Paypal en MisterCash. Dit maakt het ESTA aanvragen voor het gezin voor een heleboel mensen een stuk makkelijker.

Makkelijk ESTA aanvragen voor het gezin

Wist jij dat wanneer je het ESTA aanvragen voor het gezin hebt voltooid en het elektronische visum is voor iedereen goedgekeurd? Dan is deze twee jaar lang geldig. In deze periode kun je meerdere keren naar de Verenigde Staten afreizen waar je dan maximaal 90 dagen mag blijven. We raden je aan om het ESTA aanvragen voor het gezin meteen te doen na het boeken van je reis naar dit prachtige land. Op die manier voorkom je dat je eventueel te laat begint met ESTA aanvragen voor het gezin. Het duurt in de meeste gevallen maximaal 72 uur voordat ze je aanvraag goedgekeurd hebben. Is er iets mis? Dan wordt het dus afgekeurd en dan zul je op zoek moeten naar andere mogelijkheden op dit gebied. Je wilt jezelf hier natuurlijk de tijd voor geven, anders kun je misschien helemaal niet naar de Verenigde Staten vliegen. Het klopt inderdaad dat bij de meeste aanvragen het soms al binnen enkele minuten is goedgekeurd, maar het is onverstandig om hier vanuit te gaan. Zorg er dus altijd voor dat je dit ruim op tijd doet als dat kan.

Reis meerdere keren naar de Verenigde Staten

Op de website esta-aanvragen.com kun je uiteraard een heleboel informatie vinden over het ESTA aanvragen voor het gezin of in het algemeen. Het is belangrijk om in de gaten te houden dat je een geldig paspoort nodig hebt voor de Verenigde Staten, dat minimaal nog zes maanden geldig is nadat je de VS hebt verlaten. Is dit niet het geval? Dan zul je dus een nieuw paspoort moeten aanvragen. Wanneer je ESTA is goedgekeurd dan is deze twee jaar geldig, tenzij je een nieuw paspoort moet aanvragen. Dan vervalt automatisch je oude ESTA. Let hier dus ook even op voordat je het ESTA aanvragen voor het gezin begint. Je wilt niet voor de verrassing komen te staan dat een van de paspoorten gaat verlopen en dat je dan het hele proces weer overnieuw moet doen. Wanneer je jouw aanvraag via de website esta-aanvragen.com doet dan levert je dit verschillende voordelen op. Niet alleen heb je de verschillende betalingsmogelijkheden waar we al eerder over gesproken hebben, maar ook kun je hier de aanvraag vertaald in het Nederlands vinden. Dit maakt het voor veel mensen een stuk makkelijker.