Een oranje poncho houdt u droog tijdens ieder evenement

Een oranje poncho houdt u droog tijdens ieder evenement

Gaat u binnenkort ook Halloween vieren? Of wilt u volledig in het oranje uitgedost Koningsdag gaan vieren? Er is altijd een mogelijkheid dat het flink gaat regenen in dit land. U wilt goed voorbereid op pad gaan en daarom kunt u waarschijnlijk wel een oranje poncho gebruiken. Een poncho is een bijzonder kledingstuk dat wij vooral uit films kennen. Denk aan de Sergio Leone films waar Clint Eastwood als man zonder naam op pad gaat om het kwaad te bestrijden. Ook in animatiefilms en films over het midden en zuiden van het Amerikaans continent zult u de poncho vaak onderscheiden. Tegenwoordig is de oranje poncho, of in een andere kleur, een regelmatig gedragen kledingstuk in Nederland. De regenponcho is bijvoorbeeld een veel gedragen kledingstuk dat u over uzelf heen kunt gooien als het regent en u een stuk moet lopen of fietsen. Maar een opvallende oranje poncho koopt u waarschijnlijk niet zomaar. Er zit een feestje aan te komen en u wilt met uw beperkte budget toch origineel aankomen. Zeker als het een verkleedfeestje is: dan mag u gezien worden in uw oranje poncho. Kijk daarom snel op de oranjeartikelenshop.nl en bestel de oranje poncho die u ziet zitten. Bent u niet zo bekend met het maken van een online bestelling? Dan komt het goed uit dat u deze tekst doorleest want we willen het u in de volgende alinea even haarfijn uitleggen. En uiteraard willen we ook graag van de gelegenheid gebruik maken om de overige producten in de Oranjeartikelenshop te promoten dus vergeet niet om een kijkje te nemen tussen de overige categorieën.

 

Bestel een oranje poncho voor u en uw kinderen

Of het nu Bevrijdingsdag, Koningsdag of een belangrijke sportdag is, als eensgezinde Nederlander wilt u laten zien waar u voor staat: saamhorigheid, sportiviteit en gezelligheid. En laten we eerlijk zijn, wij Nederlanders weten hoe we een feestje moeten bouwen. Het was een behoorlijk gemis dat “wij” er niet bij waren op het laatste WK voetbal voor heren in Rusland. Maar eigenlijk hebt u helemaal geen excuus nodig om een oranje poncho te dragen. Het is multifunctioneel: het houdt u droog, het houdt u warm en het straalt erg veel plezier uit. Dus zelfs in het dagelijks gebruik kan deze oranje poncho prima mee. Maar hoe maakt u nu die bestelling?

 

  • Neem eerst een kijkje op onze website en zoek naar de oranje poncho via de categorieën of de ingebouwde zoekbalk.
  • Vink aan welke artikelen u allemaal zou willen hebben en voeg ze toe aan uw digitale winkelmandje.
  • Als u ten slotte tevreden bent over deze inhoud dan kunt u de bestelling gaan afronden door uw adres- en contactgegevens in te vullen.
  • U kunt ook direct het bedrag naar ons overmaken met behulp van handige digitale betaalsystemen zoals iDEAL. Dat is in principe internetbankieren. Liever met uw credit card betalen? Ook daar doen we beslist niet moeilijk over.

 

In onze webwinkel bent u nooit uitgekeken

U hebt kunnen lezen dat online bestellen een eitje is. Wist u dat u ook een account kunt aanmaken zodat er in de toekomst nog sneller besteld kan worden? Uiteraard doen we ons best om alle producten binnen 24 uur te verzenden, het zal doorgaans niet langer dan 72 uur duren voordat u de oranje poncho kunt proberen. We nemen overigens ook zakelijke bestellingen af, dus in bulk, waarbij we de artikelen ook nog eens voor u kunnen bedrukken. Bijvoorbeeld met een slagzin of uw bedrijfslogo. Neem voor meer informatie of een offerte even contact op met de klantenservice!