Een naambord voor iedereen

Een naambord voor iedereen

Wie heeft er geen naambord in deze wereld? Ja, ok, mensen die in een flat of appartementencomplex wonen, kiezen misschien voor een naamplaatje. Maar dat komt uiteindelijk op hetzelfde neer. Een aanduiding van je naam en eventueel je huisnummer, die je naast of op je voordeur plaatst. De Naambordencentrale heeft een ruime keus aan naamborden in het assortiment. Toen ik ging kijken, was ik dan ook blij verrast. Je hebt een enorme keuze aan materialen en vormen. Ook de kleur en het lettertype kun je vaak zelf invullen. Zo wordt het een creatief project: je kunt een naambord naar hartenlust persoonlijk maken. En niet te vergeten: je kunt een bord uitzoeken dat echt goed bij je huis past! Op een monumentale boerderij hoort natuurlijk een ander naambord te hangen, dan je in een luxe nieuwbouwflat naast je deur plaatst.

Mijn ervaring met een naambord maken

Ik vind het vooral handig dat je gewoon alles via internet kan regelen. Dat heeft de Naambordencentrale goed voor elkaar. Het systeem is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Je begint op de homepage, waar je kunt kiezen uit de verschillende producten. Ik koos natuurlijk voor de categorie naamborden. En dan is het kijken en vergelijken. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling. En natuurlijk ook zijn eigen prijskaartje. Een naambord van natuursteen leek me niks, dat lijkt een beetje op een grafsteen en in mijn huis wonen levende mensen. Hout vond ik ook erg leuk. Maar ja, ik woon nu eenmaal niet in een blokhut. Omdat ik in een klein, maar goed onderhouden jaren ’20 huisje woon, koos ik voor de klassieke uitstraling van een emaillen naambord. Dat past goed bij de ouderwetse stijl die mijn wijk heeft. Je hebt ook naamborden van een soort namaak emaille: emaille look. Maar nee, ik ga liever voor echt. Ik zag dat de groene, ovaalvormige variant in de aanbieding was. Perfect, want dat was ook ongeveer wat ik in gedachten had! Op het volgende scherm kun je dan zelf de tekst invullen en ook de kleur van zowel de letters als de achtergrond. Het is leuk om hier even mee te spelen: zoveel mogelijkheden. Maar uiteindelijk heb ik toch maar voor klassiek gekozen: een groene achtergrond met witte letters. Gelukkig was er ook de mogelijkheid om een proefdruk aan te vragen. Deze kwam een uurtje later binnen. En toen bleek dat ik een typefout had gemaakt! In mijn eigen naam! Nou, ja, maar goed dat ik het zo dus con controleren. Ik heb het bijgesteld en toen nog eens een proefdruk aangevraagd: en ja, dat leek er meer op. Deze aanvraag heb ik vervolgens bevestigd. Alle stappen, ook met het betalen, verliepen verder soepel.

De voordelen van de naambordencentrale op een rij

Zoals je al begrijpt: ik kon niet wachten tot het naambord afgeleverd werd! Ik heb het meteen bevestigd met het handige bevestigingssysteem. En nu hangt het te pronken naast mijn deur. Omdat ik er zo blij mee ben, leek het me een goed idee een recensie achter te laten. Hier nog eens op een rij wat volgens mij de grote voordelen van de Naambordencentrale zijn:

  • Veel ruimere keus dan in de winkel.
  • En je hoeft er je luie stoel niet voor uit!
  • Je kan je naambord volledig personifiëren.
  • Gebruiksvriendelijk systeem.
  • Mogelijkheid van een proefdruk.
  • Goede service: toen ik de klantenservice belde om te vragen wanneer mijn bestelling precies zou worden bezorgd, werd ik vriendelijk te woord gestaan.
  • Het naambord wordt inclusief bevestigingssysteem geleverd.

Dus: hoera voor de Naamborden Centrale! Ik heb mijn buren, die er pas net zijn komen wonen, ook op deze website gewezen! En ze waren enthousiast: zo’n mooi naambord wil toch iedereen?