Een keuze tussen de camperplaatsen in Drenthe is snel gemaakt

Een keuze tussen de camperplaatsen in Drenthe is snel gemaakt

Camperplaatsen Drenthe - Camping de Berken

Zoekt u naar camperplaatsen in Drenthe? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Want deze prachtige provincie is een heerlijk vakantieoord. In de meivakantie wilt u er misschien even lekker uit. Zelfs in de herfstvakantie is het in Nederland vaak nog warm genoeg om de camperplaatsen in Drenthe op te zoeken. Drenthe is een provincie die gekenmerkt wordt door prachtige bossen, heerlijke vennetjes waar u in kunt zwemmen, de welbekende hunebedden en ook uitgestrekte paarse heidevelden. Met een klein inwoneraantal waant u zich in een ander land, zeker als u uit de Randstad komt. Er zijn bij campingdeberken.nl maar liefst 4 camperplaatsen in Drenthe te vinden. Aangezien men steeds minder vaak voor deze grote voertuigen kiest kan het voor u nog een hele kluif zijn om überhaupt camperplaatsen in Drenthe te vinden. Men reist doorgaans wat lichter, bijvoorbeeld met de caravan of de vouwwagen. Of ze kiezen voor iets meer comfort door een bungalow te huren. Terwijl er ook velen zijn die liever met het minieme genoegen willen nemen. Zij zien kamperen als een uitdaging en willen zichzelf op de proef stellen door bijvoorbeeld in een tent te overnachten en zo licht mogelijk te reizen. Laten we vooropstellen dat iedereen van harte welkom is op onze camping in Gasselte. Dit dorp bevindt zich op de Hondsrug, het heuvellandschap dat zich in het oosten van Drenthe uitstrekt tot aan de stad Groningen.

U hoeft niet langer te zoeken naar camperplaatsen in Drenthe

We willen u in deze tekst niet alleen maar wijzen op onze vier unieke camperplaatsen in Drenthe. Want we bieden u ten eerste 77 comfortplaatsen aan en daarnaast 32 comfortplaatsen met eigen sanitair. Al deze comfortplaatsen zijn zowel geschikt voor tenten, caravans als campers. En dat betekent dat u in totaal kunt profiteren van 113 camperplaatsen in Drenthe!

  • Daarnaast bieden we 13 speciale tentplaatsen aan,
  • En 22 seizoen- en jaarplaatsen waar u voor een veel langere tijd uw caravan of camper kunt stallen,
  • Daarnaast vindt u op de camping een keur aan faciliteiten. Van sanitaire voorzieningen tot aan en brasserie, het is voor iedereen toegankelijk. En dat maakt deze camping mede zo laagdrempelig.

Sommige van deze camperplaatsen in Drenthe zijn uitgerust met kunstgras om het u nog comfortabeler te maken. Dat is bijvoorbeeld een mooie plek voor de voortent en uw campingmeubelen. Overigens is iedere plek standaard uitgerust met een elektra-aansluiting, een watertappunt, vuilwaterafvoer en een tv-aansluiting. Op de gehele camping mag u trouwens kosteloos gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. Komt u aldus met een uiterst grote camper? Dan raden we het aan om te informeren naar de beschikbaarheid van één van onze vier speciale camperplaatsen in Drenthe. Deze zijn namelijk extra groot: maar liefst 70 vierkante meter aan oppervlak. Ook is de ondergrond verhard voor de wielen en zijn deze plekken uitgerust met een stuk kunstgras voor de luifel.

Stal uw camper, tent of caravan op deze unieke camping!

Wilt u lekker genieten en bijkomen in Drenthe? Hopelijk kiest u er dan voor om onze camperplaatsen in Drenthe te boeken. U kunt online een prijsopgave maken en vervolgens contact met ons opnemen als u akkoord gaat met deze kosten. Wij staan via de mail en telefonisch voor u klaar, ook als u eerst nog wat vragen aan ons wilt stellen. Het zal u hopelijk aan niets ontbreken op onze camping. We geven u trouwens graag wat tips. Zo is de dierentuin in Emmen een trekpleister voor jonge gezinnen. En als u graag een museum wilt bezoeken dan raden we het Drents Museum in Assen aan.

Lees meer…