Druktechnieken

Druktechnieken

VK print is een leverancier van de meest ontwikkelde druktechnieken. Het maakt niet uit wat u bedrukt wilt hebben. Bij hen kunnen alle materialen bedrukt worden met de teksten en afbeeldingen naar uw keuze. Dankzij de veelzijdigheid is er weinig wat ze niet kunnen. Daarnaast maken ze uw bestelling ook nog razendsnel in orde, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw bedrukte artikelen. Wanneer u de website vkprint.nl bezoekt, dan is meteen duidelijk dat er bij hen heel veel mogelijk is. Mede dankzij de vele druktechnieken die zij toe kunnen passen. Speciale technieken zijn nodig om artikelen te bedrukken die niet door een drukpers heen kunnen. Dat houdt dus in dat zij alle vormen, materialen, grootten en oplagen bedrukken. Inmiddels hebben zij al zeker 20 jaar ervaring in het bedrukken van producten. Diverse branches kloppen bij hun aan om hun producten te voorzien van logo’s, teksten en afbeeldingen. Als u de portfolio doorneemt, dan komen een aantal vooraanstaande merken en bedrijven voorbij. Dit maakt direct duidelijk wat de kwaliteit is die de druktechnieken van VK Print leveren. Des te meer reden voor u om ook gebruik te maken van de snelle, eigenzinnige en flexibele service van VK Print.

De moderne druktechnieken

Tegenwoordig bestaan er zoveel vormen en materialen waarvan het onmogelijk lijkt om deze te voorzien van een logo of tekst. Met de geavanceerde druktechnieken die VK Print beschikbaar heeft, is dit wel haalbaar. Op verschillende manieren zorgen zij ervoor dat een product bedrukt wordt. Hiervoor beschikken zij over allerlei machines die meerdere druktechnieken uitvoeren. Denk daarbij aan de volgende drukvormen:

  • Vlakzeefdruk: geschikt voor een vlakke ondergrond en grote drukbeelden. Deze wordt vaak gebruikt voor relatiegeschenken en promotiematerialen. Artikelen die hiermee bedrukt kunnen worden zijn paraplu’s, broodtrommels en strandballen.
  • Tampondruk: ook geschikt voor bolle, ronde en holle vormen en wordt met name toegepast bij promotie- en industriële producten. Een ander voorbeeld is dat door de hoge resolutie de afbeeldingen scherper afgedrukt worden. Het geeft dus een nog mooier resultaat.
  • Rondzeefdruk: gemaakt voor cilindrische vormen zoals emmers, bidons, glazen, mokken en bekers. Met deze techniek kan de afbeelding ook rondom het voorwerp afgedrukt worden.
  • Textieldruk: deze wordt gebruikt voor textiel als bedrijfskleding, petjes, jassen en tassen. Ideaal als u kleding herkenbaar wilt maken met een tekst of logo.

Dit zijn wel de meest toegepaste druktechnieken die VK Print uitvoert voor de opdrachten. Daarnaast hebben zij ook nog de volgende technieken beschikbaar:

  • Tamponprint
  • Blinddruk
  • Sublimatie
  • Transferdruk

Zorgvuldige en uitgebreide service

Naast het bedrukken zorgt VK Print er ook voor dat u de producten in de juiste conditie ontvangt. Wanneer zij de druktechnieken hebben toegepast, streven zij er naar om de kwaliteit van hun werk zo goed mogelijk te behouden. Dit is ten eerste mogelijk door de artikelen op de juiste manier te verpakken. Doordat zij de druktechnieken hebben uitgevoerd, weten zij ook wat de beste manier is om ze in te pakken. De professionaliteit van VK print gaat dus verder dan alleen de druktechnieken. Vervolgens zorgen zij er ook voor dat de artikelen zo goed mogelijk verzonden worden. Alle logistieke processen worden daarom ook door VK Print geregeld. Op deze manier houden zij alles onder een dak, zodat hun werk gewaarborgd wordt. Na alle toewijding tijdens het afdrukproces, willen zij dat hun resultaat optimaal wordt verzorgd. Dit kunnen zij als de beste. Het is duidelijk dat VK Print in zijn totaliteit de ideale leverancier is voor bedrukte materialen. Van begin tot eind houden zij de processen in de gaten. Bezoek vkprint.nl om meer te weten te komen over hun druktechnieken en neem contact met hen op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.