De advocaat vve staat alle huurders van het complex bij

De advocaat vve staat alle huurders van het complex bij

Een advocaat vve staat u bij als er een besluit of bezwaar van deze vereniging van eigenaren is genomen waar u het absoluut niet mee eens bent. Misschien wilt u als gemeente een nieuwe snelweg bouwen of uitbreiden en moeten er daarom huizen plat. U hebt de bewoners al maanden zo niet jaren gewaarschuwd en hen geholpen bij het vinden van een redelijk alternatief. U voldoet compleet aan alle eisen maar toch besluit de VvE om u tegen te werken. Of het huis nu moet wijken of omdat het enkel gaat om de geluidsoverlast, u komt er niet meer met hen uit. Niet alleen gaat het om een dergelijk vrij extreem voorbeeld. Zo kunt u ook een advocaat vve in de arm nemen als u problemen hebt met hun erfdienstbaarheid of erfpacht. En wat te denken van de bijdrage van de kosten van deze vereniging? De gemeente of andere bestuurders kunnen op brenneradvocaten.nl rekenen. Maar de meeste zaken waarbij een advocaat vve om de hoek komt kijken is tussen de bewoners van dezelfde straat. Behoren uw buren tot een VvE omdat het gaat om meerdere verdiepingen zoals in het geval van een portiekwoning? Wilt u graag op uw eigen erf iets verbouwen maar zit de VvE u tegen omdat u hen dan een bepaalt uitzicht ontneemt? Er zijn vele redenen waarom u advocaat vve nodig zou kunnen hebben en het is daarom goed om te weten dat ons kantoor u kan bijstaan dankzij onze gespecialiseerde advocaat vve.

Laat de advocaat vve alle belangrijke contracten nalopen

Nog een aantal voorbeelden wanneer u een advocaat vve nodig zo kunnen hebben:

  • Bij de splitsingsakte of het opstellen van een nieuw reglement binnen de vereniging van eigenaren. Dus om uw belangen te behartigen en er helaas geen mogelijkheid meer is op een fatsoenlijk gesprek met uw medebewoners.
  • Om een besluit nietig te verklaren of zelfs te vernietigen,
  • Of zelfs om een vervangende machtiging van een kantonrechter te verkrijgen.

U leest het, er zijn zeer vele zaken waar onze advocaat vve u bij kan helpen. Het kan absoluut geen kwaad om hoe dan ook een jurist om hulp te vragen want u wilt niet dat anderen het kaas van uw brood af eten. Wij kunnen u aldus helpen. Mocht het bij hoge nood zijn, dan kunnen we als advocaat vve aan u worden gekoppeld door de rechter. Dat is het geval als u de kosten niet kunt betalen en men noemt dit pro deo. Anders spreken we een uurtarief met u af en het is mogelijk om de gehele kosten van te voren vast te leggen zodat u weet wat u aan het einde van de rit moet betalen. Daar wijken we dan ook zeker niet van af.

Voor een vrijblijvend adviesgesprek belt u of mailt u ons

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de advocaat vve van uw keuze. U kunt ons aanspreken via het online contactformulier, u kunt mailen en natuurlijk bellen tijdens kantooruren. U vindt tevens de openingstijden van ons kantoor in Amsterdam waar u van harte welkom bent om al uw vragen te stellen. Ook via de sociale media kunt u ons vinden en daar houden we u van alle onderwerpen op de hoogte. U vindt er belangrijke besluiten van de overheid waaronder wetsveranderingen. Overigens publiceren we hier ook regelmatig interessante blogs over. Gaat het om een totaal andere zaak zoals erfrecht, contractenrecht of familierecht? Ook dan bent u bij Brenner advocatuur aan het juiste adres. We zorgen onder andere voor een eerlijke verdeling van een erfenis of de afwikkeling van een contract.