Bloeiende kamerplanten van Maasluiden Potplanten

Bloeiende kamerplanten van Maasluiden Potplanten

Kwekerij Maasluiden Potplanten uit ’s-Gravenzande heeft al jaren ervaring in het kwalitatief kweken van bloeiende kamerplanten. Daarbij is de teelt gericht op unieke exemplaren en lang bloeiende kamerplanten die een aanwinst zijn voor in huis. De bloeiende kamerplanten winnen weer aan terrein in de woonkamer en terecht, want het is een prachtige aanvulling op het interieur en de inrichting in huis en planten zijn natuurlijk ook bevorderlijk voor de leefomgeving. Ze leveren immers zuurstof en brengen rust. De decoratieve waarde van bloeiende kamerplanten mag daarom niet onderschat worden. Op maasluiden.nl leest u er alles over.

Bloeiende kamerplanten en easy care planten

Maasluiten Potplanten is gespecialiseerd in bloeiende kamerplanten en easy care planten. Hierbij kunt u denken aan planten met weinig onderhoud, zoals enkelbloemige planten als de Kalanchoë blossfeldiana. Deze planten worden op ambachtelijke wijze geteeld, waarbij de passie van de kweker terugkomt in de kwaliteit van de plant. Met ruim dertig jaar ervaring met het telen van deze bloeiende kamerplanten mag dat ook wel. Bodemverrijking en aandacht voor kleur en kracht van een plant zorgen ervoor dat deze plant ook bij u thuis een stralend middelpunt is en blijft. Maasluiden Potplanten heeft daarbij drie S’en hoog in het vaandel staan:

  • Snelheid
  • Service
  • Superkwaliteit

De Kalanchoë en de Calandiva, de andere plant waarin Maasluiden zich heeft gespecialiseerd, kunnen supersnel geleverd worden. De teeltfaciliteiten beslaan maar liefst bijna 6 hectare en er wordt dus op grote schaal geteeld en verscheept om zo afnemers van elk formaat snel te kunnen voorzien van bloeiende kamerplanten. Service is daarbij een belangrijk aspect waar Maasluiden zich hard voor maakt. Zijn er vragen of specifieke wensen, dan staat dit bedrijf altijd klaar om hier antwoord op te geven en op in te spelen. Grote orders van duizenden of soms wel tienduizenden planten? Door geautomatiseerde logistiek kan binnen een uur een levering klaarstaan voor verzending. Bij kleinere bestellingen kan dit soms zelfs nog sneller. Daarnaast is kwaliteit een paradepaardje van Maasluiden en voldoet de teelt al sinds 1995 aan het Milieu Programma Sierteelt. De kwaliteit van de bloeiende kamerplanten wordt nauwlettend in de gaten gehouden en continu aangescherpt waar en wanneer nodig.

De producten van Maasluiden Potplanten

Op de website staat een volledig overzicht van het assortiment in een productfolder. Onder de foto’s zijn ook de diverse mogelijk heden in planten zichtbaar. Zo is de Calanday beschikbaar in de kleuren geel, oranje, paars, rood, roze, wit en kunnen ze ook in een mis van diverse kleuren geleverd worden. Ook is de Princettia, bij het grote publiek bekend als de Kerstster, hier zichtbaar. De bloeiende kamerplanten kunnen in diverse verpakkingen worden geleverd. Maasluiden biedt hierin voor diverse gelegenheden verschillende opties. Zo zijn er verpakkingen beschikbaar voor speciale dagen als Valentijnsdag en Moederdag waarvoor verpakkingen meet hartjes toepasselijk zijn, maar ook voor bijvoorbeeld Kerst. Hierbij kunt u denken aan kersttasjes, WinterParadise tassen en kerstcovers. De productfolders van de kamerplanten zijn zowel in het Nederlands als in het Duits en Engels als PDF-files te downloaden van de site en zowel de folder van de Kalanchoë voor binnen als de variant voor buiten kunt u vinden onder het menu-item ‘Ons Bedrijf’ op de website. Al veertig jaar is Maasluiden Potplanten dé expert in de teelt van bloeiende kamerplanten als de Kalanchoë en de Calanday en de passie, service en kwaliteit spreken daarbij voor zich. Heeft u vragen of wilt u graag een order plaatsen, dan kunt u terecht via de op de website vermelde telefoonnummers en de medewerkers van Maasluiden Potplanten helpen u graag verder bij het verkrijgen van deze kwalitatief hoogstaande planten.