Bestel Silica gel in zakjes of in bulk

Bestel Silica gel in zakjes of in bulk

silica-gel-ooit-afgevraagd-hoe-dit-wonder-van-bescherming-tegen-vochtschade-in-de verpakking-van-het-product-werkt-we-leggen-het-u-in-het-kort-uit. - Droogzakjes - Canadaco B.V.

Als u nieuwe schoenen koopt dan vallen er meestal een aantal zakjes met Silica gel uit de doos en uit de schoenen. Het zijn vochtvreters, kortom: ze zorgen ervoor dat vocht in de verpakking geadsorbeerd wordt. In tegenstelling tot absorptie wordt vocht niet chemisch geïntegreerd met de Silica gel in het poreuze zakje, maar wordt het vastgehouden door een fysieke binding. Daardoor kan het geen schade meer toebrengen aan het product in de verpakking. Wij van droogzakjes.nl kunnen u op grote schaal Silica gel leveren in de gewenste maten en hoeveelheden. U kunt kleine zakjes kopen in colli gevuld met 4.000 of 5.000 zakjes maar ook uitzonderlijke grote zakken in colli met 240 stuks per doos. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren en zoekt u al een tijdje naar een goede leverancier van Silica gel en andere beschermende middelen tegen vocht? Dan zult u ongetwijfeld bij ons slagen. Het zal u niets verbazen dat naast zuurstof water grote schade kan toebrengen aan de verpakkingen, voedingsmiddelen, kleding, meubels en ga zo maar door. bij grotere producten zullen dergelijke zakjes niet langer afdoende zijn. U moet het tijdens het transport geheel afvullen met Silica gel en daarom kunt u het ook als granulaat en dus als afvulstof bestellen. Sterker nog, we verkopen het ook als indicator in de kleur oranje zodat u direct weet of er water bij in de buurt is gekomen omdat het dan verkleurt.

Dankzij Silica gel blijft ieder product droog

Kijk voor de zakken Silica gel op onze website onder het kopje “producten” bij “Silica gel Packets” en bij de losse korrels onder het kopje “Silica gel Bulk & Indicatoren”.  Hebt u al een keuze kunnen maken of kijkt u liever nog even de kat uit de boom? Neem gerust telefonisch contact met onze klantenservice op of stuur hen een e-mail. Ze kunnen u voorzien van de juiste tips bij het kopen van deze korrels.

  • Klik vervolgens op de juiste afbeelding en geef aan hoeveel collo u hiervan nodig hebt,
  • U kunt vervolgens een account aanmaken of inloggen als u al een account hebt. Bedenk een accountnaam en wachtwoord en vul eenmalig al uw bedrijfsgegevens in,
  • Wij leveren binnen heel Europa franco aan huis vanaf €500,-
  • Binnen de Benelux en Duitsland leveren we al franco vanaf honderd euro,
  • En tot een gewicht van 30 kilogram zijn de transportkosten slechts €2,50 dus tel uit uw winst.

Een droogmiddel is absoluut noodzakelijk als u schoenen produceert net als andere lederen kleding en accessoires. Maar ook tassen, koffers en droogvoer zoals balen pasta en rijst moeten tijdens de distributie vrij blijven van vocht. Er zijn ook diverse grondstoffen die u wilt beschermen als het vervoerd wordt in de vochtige kille omgeving van een schip, vliegtuig of vrachtwagen. Dankzij Silica gel beschermt u al deze producten tegen vocht, corrosie, schimmelvorming en meeldauw.

Uiteraard zijn de zakjes voorzien van een waarschuwing

De Silica gel zakken zijn altijd voorzien van de welbekende kreet “Do no eat”. Ze zijn namelijk giftig en daarom moet u ze bij het uitpakken direct weggooien. Houdt ze uit de buurt van huisdieren en nieuwsgierige kinderen, dan weet u zeker dat er niets kan gebeuren. Het is u nu wel duidelijk geworden hoe efficiënt u deze zakjes kunt inzetten. Ze zijn zeer goedkoop maar hebben een groot praktisch nut. Lees de details maar op onze website door en bekijk de diverse afbeeldingen. Ook de datasheets kunt u gratis van de website afhalen. Of u nu in de farmaceutische industrie, de voedingsmiddelenindustrie of de transportsector werkt, bij ons zult u slagen. Lees meer…