Bestel je goedkope e liquid online

Bestel je goedkope e liquid online

Esigaret liquid, gratis? Nee, wel goedkoop 10 ml € 2,59

Als je gaat stoppen met roken, dan kun je wel wat hulp gebruiken. Het lichaam is namelijk zeer afhankelijk geworden van de nicotine. Het maakt ook niet heel veel verschil of je nu 1 jaar hebt gerookt en wilt stoppen of als je na 30 jaar roken wilt stoppen. Het lichaam raakt al vrij snel nadat je begint met roken gewend aan de nicotine. Dus de verslaving is ook niet iets wat sterker wordt door de jaren heen. Het enige verschil zou kunnen zijn dat de ene persoon meer sigaretten moet roken om de verslaving te beheersen. Maar dat heeft meer met je eigen rookgewoontes te maken. Hoe meer je rookt, des te meer sigaretten je nodig zult hebben. Maar een nicotine verslaving functioneert altijd op dezelfde manier. Als je stopt met roken, dan zal je lichaam gaan verlangen naar de nicotine. En als je het lichaam niet geeft wat het wil hebben, dan zal het alles in het werk stellen om jou te motiveren om toch een sigaret op te steken. Dit uit zich in de bekende ontwenningsverschijnselen. Mocht je per dag 5 sigaretten roken, dan zal het misschien langer duren voordat je bezwijkt onder de druk van het lichaam, dan iemand die gewend is om een pakje per dag te roken. Maar het verschil zit hem dan in de tijdsduur, niet de verslaving naar nicotine. Om het stoppen makkelijker te maken kun je gebruik maken van een e sigaret samen met goedkope e liquid. Als je kiest voor goedkope e liquid met nicotine, dan kun je het lichaam als het ware tevreden houden. Het lichaam krijgt immers nog steeds de nicotine waar het om vraagt, maar jij hoeft daarvoor geen tabak te roken. De overgang naar een rookloos bestaan wordt op deze manier makkelijker gemaakt, omdat je niet van de één op de andere dag opeens helemaal stopt met roken. Je rookt enkel geen tabakssigaret meer, maar nog wel een elektronische sigaret. Deze kun je dan in eerste instantie gebruiken in combinatie met een goedkope e liquid met daarin veel nicotine. Vervolgens kun je langzaam maar zeker naar een goedkope e liquid toewerken zonder nicotine. Je laat je lichaam dus langzaam wennen aan minder en minder nicotine. Daardoor krijg je geen last van zware ontwenningsverschijnselen en kun je gemakkelijker stoppen. Vervolgens kun je gewoon een elektronische sigaret blijven roken. Dus je hoeft ook niet helemaal te stoppen met de rokersactiviteit. Roken is ook verslavend op psychologisch niveau. Je hebt immers bepaalde gewoontes zoals een sigaretje bij de koffie of na het eten. Dit kun je dus gewoon blijven doen met een e sigaret en de goedkope e liquid. Je moet alleen even weten waar je die goedkope e liquid kunt kopen.

Goedkope e liquid koop je via nieuwesigaret.nl

Via de bovenstaande website kun je goedkope e liquid kopen. Je kunt de goedkope e liquid ook zelf samenstellen. Je kiest dan zelf voor alle ingrediënten en de hoeveelheden. Vervolgens wordt de goedkope e liquid voor jou gemaakt. Zo kun je helemaal zelf je eigen e liquid creëren. Je kunt de goedkope e liquid samenstellen op basis van de volgende ingrediënten:

  • Aroma
  • Nicotinegehalte
  • Sterkte van de smaak
  • PG/VG verhouding
  • Wodka percentage
  • Gedestilleerd water percentage

Dus als je wilt overstappen op de e sigaret of als je gewoon wilt starten met het roken van een e sigaret, dan ben je bij nieuwesigaret.nl aan het juiste adres.

Vragen? Neem contact op met nieuwesigaret.nl

Mocht je een vraag hebben over de e liquid of de verschillende ingrediënten, dan kun je via het contactformulier op de site van nieuwesigaret.nl contact opnemen met één van de medewerkers.  Lees meer…