Bescherm je telefoon met screen protectors

Bescherm je telefoon met screen protectors

De telefoon van tegenwoordig is een precair product. Dat komt door alle technologische innovaties. De grootste revolutie is het touchscreen. Hierdoor is de telefoon ervaring drastisch verandert. Een smartphone is ook allang geen telefoon meer, want wie belt er tegenwoordig nog echt met een telefoon? Maar dankzij het touchscreen kunnen we veel meer. Nog niet zo heel lang geleden moesten we met fysieke knopjes de telefoon bedienen. Een sms’je sturen moest gewoon met de knopjes van je keypad op de telefoon. Een telefoon was dan ook alleen voor bellen en sms’en. Nu kun via het touchscreen met een veeg over het scherm van alles tevoorschijn toveren. Je kunt een spelletje spelen en het karakter met je vinger bedienen. Je kunt een boek lezen op je telefoon en de bladzijden met je vingers omslaan. Je kunt op Facebook lekker scrollen en zelfs het woord ‘scrollen’ heeft daardoor een hele andere betekenis. Vroeger kon je alleen met de muis scrollen, maar nu doe je dat met je vingers. Over Facebook scrollen is dus ook gewoon een legitieme activiteit waar mensen zich dagelijks vele uren mee bezig houden. Maar ieder voordeel heeft ook weer een nadeel. Dat scrollen waar wij tegenwoordig zoveel mee bezig zijn, is alleen maar mogelijk dankzij het touchscreen. Maar dat touchscreen is tevens heel kwetsbaar. Het moet immers gevoelig genoeg zijn om de aanraking van je vingers te lezen en voor het bekijken van filmpjes en het spelen van spelletjes, moet het scherm ook groot genoeg zijn. Daardoor krijg je te maken met een zeer kwetsbare telefoon. Het is dan ook verstandig om je telefoon te beschermen met een hoesje en je scherm kun je beschermen met screen protectors. Een touchscreen is zeker niet onkwetsbaar en een krasje is zomaar gemaakt. Dat is uiteraard zonde. Maar als je gebruik maakt van screen protectors, dan kan er niets met het touchscreen gebeuren. Daarnaast beïnvloeden de screen protectors de scroll-functionaliteit niet, dus het is een win-win situatie als je kiest voor screen protectors. Natuurlijk is je telefoon niet 100% veilig als je gebruik maakt van screen protectors. Screen protectors zijn er om het touchscreen te beschermen tegen krassen. Deze krassen kunnen ontstaan als je je telefoon in je broekzak stopt samen met je sleutelbos of als je de telefoon met het glaswerk naar beneden op de tafel legt. Als je de telefoon echter laat vallen, dan maakt een dun plastic laagje dat over je scherm heen ligt natuurlijk geen verschil. Daarom doe je er goed aan om de screen protectors te combineren met een stevig telefoonhoesje. Dan weet je zeker dat je smartphone de optimale bescherming geniet.

Waar kan ik screen protectors kopen?

Als je op zoek bent naar screen protectors, dan kun je deze online bestellen. Je hoeft dus niet naar een winkel te reizen. Via een website als gsmpunt.nl kun je allerlei accessoires bestellen voor jouw smartphone. Je kunt hier dan ook de nodige screen protectors bestellen en je kunt ook gelijk een hoesje voor je telefoon kopen. Dat is mooi, want door alles in één keer te bestellen bespaar je kosten. Je hebt natuurlijk verschillende soorten telefoons met verschillende afmetingen en dus heb je ook verschillende soorten screen protectors. Je kunt dus per telefoon de juiste protectors kopen. Denk aan telefoonmerken als:

  • Apple
  • Samsung
  • Huawei
  • Sony
  • LG

Bestel eenvoudig wat je nodig hebt

Dus kijk goed op de site, selecteer jouw telefoon en bestel de bijbehorende protectors. Als je nog geen hoesje hebt, dan kun je voor jouw telefoon ook gelijk een mooi hoesje kopen. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd even contact opnemen.