Beleggingspand te koop

Beleggingspand te koop

Wilt u een beleggingspand te koop zetten? Dan is de website van De Bedrijfsmakelaar perfect om uw pand op aan te bieden. Dankzij hun ruime netwerk komt uw pand onder de aandacht bij diverse partijen die kunnen investeren in uw bedrijfspand. U hoeft nergens aan te denken doordat via de Bedrijfsmakelaar alle trajecten doorlopen kunnen worden. Zo is het voor u niet nodig zelf uw pand onder de aandacht te brengen. Dat gebeurt allemaal via De Bedrijfsmakelaar. Op de door u gewenste wijze nemen zij het vastgoedbeheer onder hun hoede. U kunt daarbij kiezen uit drie verschillende modules die door middel van een software systeem verbonden zijn met de eigenaar, de huurders en de leverancier. Ondanks dat u alles uit handen geeft aan De Bedrijfsmakelaar, blijft u zo wel inzicht houden in de gang van zaken als u een beleggingspand te koop heeft staan. Bij een bedrijfspand gaat het om een serieuze investering waarbij u uiteraard inzage houdt in de gang van zaken.

Beleggingspand te koop, in contact met alle partijen

Wanneer u een beleggingspand te koop aanbiedt, dan zijn er veel partijen met wie u in contact moet komen. Dit kan echter voor ieder type onroerend goed weer anders zijn en daarom is De Bedrijfsmakelaar een uitkomst. Zij kunnen voor u al een selectie maken welke partijen van toepassing zijn om van uw bedrijfspand te creëren tot een goed beleggingspand. Zij maken hierbij gebruik van hun netwerk dat bestaat uit:

  • Beleggers
  • Ontwikkelaars
  • Aannemers
  • Makelaars
  • Vastgoedpartijen

Er bestaan ook grote websites op het internet waarop beleggingspanden aangeboden worden. Hierop wordt een pand dan direct gepresenteerd, maar bij De Bedrijfsmakelaar is dat niet noodzakelijk. Indien u eerst de mogelijkheden op een rij wilt zetten of wilt laten zetten, dan kunt u via de website debedrijfsmakelaar.nl contact met ze opnemen via het contactformulier. Hier vult u uw eigen gegevens in met de informatie over uw bedrijfspand. Binnen 24 uur nemen zij contact met u op voor een afspraak. Naar aanleiding van een gesprek met u kunnen zij al snel met een marktconforme verkoopwaarde komen. Zo weet u al snel wat uw beleggingspand te koop op kan brengen en of het de moeite waard is om uw beleggingspand te koop aan te bieden. De Bedrijfsmakelaar laat op de website zien met welke partners zij samenwerken. Enkele voorbeelden daarvan zij BAM, MVGM Bedrijfshuisvesting, DK Makelaars, Jorritsma Vastgoed, Regus, en Janssen & De Jong Projectontwikkeling. Dat is nog maar een kleine selectie van de partijen waaraan zij uw beleggingspand te koop aan kunnen bieden.

Vastgoedbeheer voor onderhoud en overzicht

Wanneer u uw vastgoed onder het beheer van De Bedrijfsmakelaar laat vallen, dan kunt u kiezen uit de volgende modules:

  1. Commercieel beheer inclusief wederverhuur/verkoop door middel van het eigen platform: als vastgoedeigenaar heeft u zo geen omkijken naar de verhuur van uw pand. Mocht het pand leeg komen te staan, dan zorgt De Bedrijfsmakelaar er voor dat het onroerend goed weer onder de aandacht van potentiele huurders wordt gezet.
  2. Onderhoud en technisch beheer: zaken als onderhoud, controle van uitgevoerde werkzaamheden, inspecties worden allemaal waargenomen.
  3. Financieel en administratief beheer: met deze module bent u verzekerd van een correcte huuradministratie waarbij kosten, prijzen en betalingen overzichtelijk worden gehouden.

Wanneer u er al helemaal zeker van bent om uw beleggingspand te koop te zetten op bedrijfsmakelaar.nl, dan kunt u ook uw pand direct plaatsen via de website. Via het online formulier kunt u aanvinken via welke platformen u het pand nog meer wilt presenteren. Met een paar klikken maakt u zo een mooi profiel aan waarmee u uw beleggingspand te koop presenteert.