Beheer je projecten via project management tools van Prinzi

Beheer je projecten via project management tools van Prinzi

Het uitvoeren, beheren en tot een goed einde brengen van projecten is in de regel van tal van verschillende factoren afhankelijk. Als het met 1 van die factoren niet goed gaat, dan is de kans groot dat dit impact heeft op het hele project. Het zou dan ook mooi zijn als je altijd tijdig kunt bijsturen. Daarvoor heb je echter realtime inzicht nodig in alle processen die gaande zijn. Wat dat betreft is het bijvoorbeeld heel prettig om gebruik te maken van project management tools. Met dit soort tools, kun je alle processen in kaart brengen en bewaar je dus gemakkelijk het juiste overzicht. Indien dit overzicht realtime wordt bijgesteld, kun je constant zien wat er gaande is, wat er nog moet gebeuren en wat eventueel bijgestuurd moet worden. Het communiceren met projectgenoten gaat op deze wijze ook veel makkelijker. Ten eerste stellen de project management tools van Prinzi je in staat om direct met je collega’s te communiceren. Omdat iedere projectdeelnemer toegang heeft tot dezelfde informatie via de project management tools, is het communiceren zelf ook veel makkelijker. Je kunt altijd verwijzen naar het platform waar jij en je collega’s altijd dezelfde informatie vinden. Als er moet worden bijgestuurd, dan kan iedereen ook meteen zien waarom dat is, wat er moet gebeuren en wie dat eventueel het beste kan doen. Project management tools maken het dan ook een stuk makkelijker om de verschillende activiteiten binnen een project te structuren. Omdat iedereen toegang heeft tot de project management tools, kun je de taken makkelijk verdelen. Iedereen ziet immers meteen om welke taken het gaat en na taakverdeling de blijft de voortgang van de verschillende taken ook inzichtelijk. Je opent de management tools en je ziet meteen waar het team zich bevindt qua volbrenging van alle taken binnen het project. Dankzij dit soort project management tools kun je meteen ook veel beter inschatten hoeveel tijd er nog nodig is om het project tot een goed einde te brengen. Dat betekent dat je ook heel snel ziet of je vertraging gaat oplopen en of dat nog bij te sturen is door bijvoorbeeld meer mensen in te zetten of door meer uren te reserveren voor de verschillende projectdeelnemers. Qua planning is een dergelijke tool dan ook ideaal. Daar kun je dan ook meteen een begroting aan koppelen, zodat je zicht houdt op de financiën en de kosten van het project. Al met al maken dit soort project management tools het leven een stuk makkelijker.  

Beheer je projecten via project management tools van Prinzi

Probeer de project management tools via prinzi.nl

Als je nieuwsgierig bent, dan kun je je via prinzi.nl alvast gratis aanmelden. Zo ontdek je snel wat je kunt verwachten en of deze tools passen binnen jouw organisatie. Ook als ZZP’er kun je uiteraard gebruik maken van de tools van Prinzi. Prinzi heeft verschillende abonnementen passende bij bijvoorbeeld ZZP’er of MKB’ers. 

Enkele voordelen op een rij

Mocht je besluiten om gebruik te gaan maken van deze tools, dan is het goed om even naar de onderstaande voordelen te kijken. Je profiteert namelijk in ieder geval van: 

  • Betere communicatie 
  • Realtime inzicht
  • Efficiënter werken