Baseer uw domeinnaam op doeltreffendheid

Baseer uw domeinnaam op doeltreffendheid

De domeinnaam is een van de belangrijkste visitekaartjes van een website. Omdat het internet al weer wat jaartjes oud is wordt het steeds lastiger om een originele domeinnaam te bedenken. Gelukkig kunt u daarom ook heel wat verouderde namen overnemen van de oorspronkelijke eigenaar. Het kost immers geld om een site in de lucht te houden dus als het financieel niet langer aantrekkelijk is dan kunt u wellicht die oude naam overkopen. Soms worden de namen weer teruggegeven en kunt u de domeinnaam dus gratis in gebruik nemen. Wel moet u de domeinnaam vastleggen en dus claimen. Dat kan bijvoorbeeld bij ons want bij terdis-webhosting.nl bieden we u een keur aan internet gerelateerde diensten aan. de domeinnaam wordt ook wel URL genoemd en is letterlijk het adres van de website. Daarom speelt niet alleen de domeinnaam een belangrijke rol maar ook de extensie. Voor de extensie moet u jaarlijks betalen en dat kan bijvoorbeeld ook bij Terdis. We bieden u tevens de optie om uw site door ons te laten hosten. Mocht bijvoorbeeld de domeinnaam al bestaan dan kunt u het verhuizen naar onze server. We bieden een zeer moderne hostingservice aan waarbij we de hoogste veiligheid garanderen. Kiest u voor meerdere extensies? Is het bijvoorbeeld het doel dat u ook eenvoudig in het buitenland gevonden kunt worden zodat men vanuit bijvoorbeeld de Benelux, Europa of de gehele wereld uw producten kan bestellen? Kies dan naast de extensie “.nl” ook voor “.net” of “.com”. Uiteraard helpen we u persoonlijk bij het maken van de juiste keuze.

U kunt uw gekozen domeinnaam bij ons vastleggen

Mocht uw domeinnaam helaas al in gebruik zijn en geldt dat voor diverse voor de hand liggende extensies? Dan zit er doorgaans niets anders op dan origineel te denken. Wij denken natuurlijk graag even met u mee.

  • Probeer bijvoorbeeld een domeinnaam te bedenken met een streepje of een punt ertussen.
  • Ook kunt u het combineren met de extensie om toch een woord te creëren dat aansluit op uw bedrijfsnaam, product of de dienst die u aanbiedt,
  • Vergeet niet dat de domeinnaam niet het enige is dat u nodig hebt. U kunt uw zelfgebouwde site namelijk niet zomaar op die naam zetten. Daar hebt u immers een hostingpakket voor nodig. Een beveiligde server waar de site op draait, waar het beschermd wordt en waar het geüpgraded en geüpdatet kan worden.

Wij bieden u aldus de mogelijkheid om uw domein te claimen inclusief extensie en ook de mogelijkheid om een hostingpakket af te sluiten. Maar dat is nog lang niet alles. Want u kunt namelijk zelf onze eigen Website Builder gebruiken om een site mee te bouwen. Hebt u die kennis niet paraat of besteedt u dit liever uit? Dan nemen wij de bouw van de site graag uit uw handen.

Besteed de hosting en de bouw van uw site ook aan ons uit

Ook het hosten van een mailcliënt behoort bijvoorbeeld tot onze diensten. Net als internetmarketing. U wilt immers dat de site na de bouw populair wordt en snel gevonden kan worden via Google of andere zoekmachines. Door het laten schrijven van SEO teksten kunt u daarvoor zorgen. Ook dat is wederom een dienst die Terdis voor u kan doen. wilt u weten wat een hostingpakket kost? Of wilt u een offerte voor de bouw van uw website? Spreek ons gerust via de chatfunctie even aan. op de website vindt de openingstijden van de chat. Bellen of het sturen van een e-mail behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden om snel met ons in contact te komen.

Lees meer…