<< terugJe bent nu hier : Home * Proclaimer

Proclaimer

 

De gemeente, Spectrum en Kuseema zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze Jongin-site en doen er alles aan hem up-to-date en foutloos te houden. De inhoud van de site is gericht op het hier en nu en kan dus op ieder moment worden veranderd, zonder aankondiging vooraf. Mocht je op deze Jongin-site toch teksten tegenkomen waarvan je denkt: ‘dit klopt niet (meer)’, dan zijn we erg blij met je reactie! Je kunt reageren per e-mail naar info@jongin.nl

 

Je draagt zelf verantwoordelijkheid voor het gebruik van deze website en hoe je omgaat met de informatie die erop verschijnt. Hoewel de makers van de site hun best doen om alle inhoud juist te houden, is het altijd goed om meer actuele informatie te zoeken over een bepaald onderwerp via de links en zelf te overwegen welke tips en/of adviezen je wilt volgen. Houd in gedachten dat de ervaringen persoonlijke meningen en ideeën zijn, die niet altijd helemaal waar en soms zelfs verzonnen kunnen zijn.

 

Kuseema heeft afspraken (huisregels) gemaakt voor het plaatsen van eigen ervaringen op de website en voor het deelnemen aan een discussie. Als je een ervaring stuurt zal de redactie hem eerst bekijken vóórdat hij online komt. De redacteurs zullen ervaringen die niet aan de forumregels voldoen niet online zetten. Ook wanneer een ervaring na de beoordeling online is gezet, blijf je zelf verantwoordelijk voor wat je hebt geschreven.

 

Alle informatie die je ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. We gebruiken persoonsgegevens alleen voor het doel waar je ze voor verstrekt. Jongin geeft informatie die we krijgen wanneer je de site bezoekt, zoals je IP-adres, niet aan andere bedrijven, stichtingen of organisaties, tenzij dat wettelijk verplicht is of als de rechter het zo besloten heeft.

 

Teksten, foto’s en tekeningen zijn vaak speciaal voor Jongin gemaakt. Hierop berust auteursrecht. Toestemming om deze teksten of beeldmaterialen over te nemen kun je vragen via: post@jongin.nl.
 

Op deze site zijn verschillende links naar andere websites opgenomen. Jongin doet er alles aan om deze links kloppend en actueel te houden. De inhoud en betrouwbaarheid van de informatie op deze sites is de verantwoordelijkheid van de beheerders van die sites.  

Voor meer informatie over het doel van de Jongin-sites verwijzen wij je naar de website www.jongin.nl