<< terugJe bent nu hier : HOME * Footer * Wie schrijven er?
Wie schrijven er?

Lotte

 

Hi! Ik ben Lotte, 24 jaar en zit in het derde jaar van de studie Psychologie. Ik vind het dan ook fantastisch te weten wat mensen doen en vooral waarom ze dat doen! Verder vind ik het heerlijk om te lezen, stedentripjes te maken en breng ik veel tijd door met mijn vrienden! Daarnaast werk ik in een café-restaurant waar ik het fijn vind om zowel achter als aan de bar te staan!

 

 

Erik

 

Hoi, ik ben Erik en 24 jaar. Ik studeer Communicatie en ik ben gek op voetbal. Verder hou ik van grafisch ontwerpen, gamen,  leuke dingen doen met vrienden en reizen. Ik zie het liefst zoveel mogelijk van de wereld.

Lynn

 

Hoi, ik ben Lynn en ik ben 25 jaar.

Ik studeer met veel plezier Culturele Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik onder andere te vinden op de tennisbaan , bij filmvoorstellingen en bij interessante kunstexposities.

Daarnaast ben ik verbonden aan tweedehands boekwinkel voor het goede doel, Books 4 Life Nijmegen!

 

 

Lisa

Hi!  Mijn naam is Lisa. Ik ben 18 jaar oud. Ik doe de opleiding Redactioneel Medewerker op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Op het moment loop stage ik bij het JIP Den Haag/Blixum. Dat bevalt heel goed! Ik doe deze opleiding omdat ik natuurlijk schrijven heel erg leuk vind, ik doe het al sinds mijn achtste! Verder zijn mijn interesses: Mythologie, Astrologie, games, computer, muziek, geschiedenis, psychologie(de mens), reizen, uitgaan, fotografie, natuur en films!
 

 

 

 


Koen en Daan

Ik ben Koen (rechts) en ik ben geboren in Amsterdam. Ik woon nu in Strijen, daar ben ik terecht gekomen vanwege mijn vaders werk. Ik zit in Dordrecht op school op het stedelijk Dalton Lyceum. Ik zit in VWO 4. Mijn hobby´s zijn: chillen met vrienden, korfbal, uitgaan en het volgen van politiek en nieuws. Ik wil later waarschijnlijk de politiek in.

 

Mijn naam is Daan (links). Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Delft. Ik zit op het Stanislascollege in VWO 5. Net als Koen doe ik mee aan het Nationaal Jeugddebat. Hardlopen, gitaar spelen en het volgen van series doe ik graag in mijn vrije tijd. Ik was altijd al best geïnteresseerd in politiek en sinds kort steeds meer.

 

 


Rabab

Hallo ik ben Rabab.

In 2009 ben ik haagse jongeren ambassadeur onderwijs geworden. Ik doe dit met heel veel plezier. Ik zet mij in voor het onderwijs kwaliteit binnen Den Haag. Ik wil graag bloggen over alles wat mij bezig houdt in mijn dagelijkse leven en natuurlijk over mijn projecten van haagse jongeren ambassadeur.
 
Groetjes Rabab
 

Zinab

Ik ben 20 jaar jong en ik studeer European Studies op de Haagse Hogeschool. Naast studeren geef ik ook les in Den Haag en wanneer ik geen van bovenstaande dingen aan het doen ben, ga ik het liefst op reis!


Sophie
Mijn naam is Sophie. Ik zit op het Grafisch Lyceum Rotterdam, hier doe ik de opleiding: Redactioneel medewerker. Na deze opleiding wilde ik eerst doorstuderen in de journalistiek op het HBO.

 

 


Meer weten

Kinderboekenweek

Houd jij ook van lezen en wil je ook wel 1 van de boeken van de foto winnen?