<< terugJe bent nu hier : HOME * Footer * Wie zijn wij?
Blixum

Wie zijn wij

Deze website is gemaakt in opdracht van de provincie Zuid-Holland en is eigendom van het Jongeren Informatie Punt (JIP) Den Haag, onderdeel van JSO, het Expertisecentrum voor Jeugd en Samenleving en Opvoedondersteuning. Blixum is sinds april 2001 online. JIP Den Haag verzorgt in samenwerking met Kuseema de inhoud en publiciteit van de website.

  

Wat vind je op Blixum?

Op de site vind je een forum waar jij als jongere vrij en anoniem al je vragen kunt stellen en van gedachten kunt wisselen met leeftijdsgenoten. Naast betrouwbare en begrijpelijke informatie zoeken kun je via de website ook direct met jouw probleem bij een hulpverlener terecht. Je kunt via de email advies krijgen van een Blixum medewerker.

Daarnaast zijn er ook blogs van jongeren (ook uit jouw eigen buurt) die je op de hoogte houden van wat er allemaal dichtbij én ver weg gebeurt. En eigenlijk is er nog veel meer, maar dan kun je het best zelf bekijken…

 

De naam "Blixum"

Er is voor de naam Blixum gekozen omdat dit een beeld schept van helderheid, en een duidelijk antwoord op vragen. De naam is deels fonetisch gespeld omdat dat opvalt en qua klank lekker in de mond ligt. Het is verder een kenmerk van juist jongeren dat zij vaak creatief zijn met taal in al zijn verschijningsvormen.

 

Informatie van je website op Blixum

Wil je informatie over de mogelijkheden om informatie of tijdelijke actie prominent op Blixum aan te kondigen, neem dan gerust contact met ons op.

  

Copyright?

Op de teksten en afbeeldingen op deze website rusten auteursrecht. Wil je graag een tekst of foto gebruiken op jouw website of ergens anders? Neem dan eerst contact op met de redactie via post@jongin.nl.

 

Onze technische neuten

De techniek achter de websites wordt verzorgd door Nijmedia. Voor meer informatie kun je kijken op www.nijmedia.nl.

 

Algemene informatie

Voor algemene informatie over dit initiatief in Zuid-Holland kunt u contact opnemen met Iris Hanny.

 

JIP

Amsterdamse Veerkade 17A

2512 AG Den Haag

070 3655930

i.hanny@jso.nl

www.jipdenhaag.nl

 

Voor algemene vragen over dit initiatief buiten Zuid-Holland kunt u contact opnemen met Robbert Kroes van Kuseema. Via mail: rkroes@kuseema.nl of per telefoon 024 - 3605534

 

Organisaties

Instellingen, organisaties en gemeenten kunnen zichzelf kosteloos presenteren op Blixum. Momenteel zijn ongeveer 350 organisaties vertegenwoordigd op Blixum. Op deze manier ontstaat een steeds completer beeld van het actuele aanbod voor jongeren in de provincie Zuid-Holland.