<< terugJe bent nu hier : Home * blogs
Zondagavond saai?! Dat kan helemaal niet!
dinsdag 05 maart 2013  door:
Je kent het vast wel, die saaie avondjes op de bank. Er is niks te doen en er is niks op tv. Uit mijn omgeving hoor ik vaak dat dit bij hun meestal op zondagavond voorkomt en dan denk ik:

WHAAAT?! Zondagavond is namelijk de tv avond die ik absoluut niet wil missen!

 

Mijn televisie avondje begint op zondag om 19:30 op Nederland 3, en eindigt op dezelfde zender om 22:55. We beginnen de avond met de Wereld Draait Door, om een beetje op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen in de wereld. Daarna gaan we verder met 3 op reis. Ten eerste een hartstikke informatief programma omdat het veel laat zien van de wereld en ten tweede kun je ruim een half uur genieten van die leuke presentator: Dennis Storm. Ook niet verkeerd toch?!

 

Vervolgens vervolgen we ons televisie avondje met de allerleukste serie van dit moment (vind ik): Bellicher Cel. Een spannende serie over de gevolgen van een gestolen identiteit. Tijdens deze serie zit ik letterlijk aan de buis gekluisterd. Spanning verzekerd! Hierna gaan we ruim een uur onze lachspieren trainen met ‘In goed  gezelschap.’ Een improvisatie comedyshow die vergelijkbaar is met De Lama’s. Vervolgens sluiten we de avond af met Spuiten en Slikken. Een show die gaat over seksualiteit, drugs en jongeren.

 

Na al deze leuke programma’s is het inmiddels 22:55. Ik rook nog een laatste sigaretje, drink m’n wijntje nog even op en ga vervolgens lekker naar bed want: morgen mogen we weer knallen op school! Na deze samenvatting van de allerleukste programma’s op zondagavond wil ik in het vervolg nooit meer horen dat er niks op tv is deze avond! ;)!


reacties
er zijn nog geen reacties geplaatst


geef jouw reactie op deze blog
Ik ben een van jaar

Geef hieronder je e-mailadres op. Je ontvangt dan bericht als anderen reageren op deze blog.

Je krijgt geen andere e-mails en afmelden is simpel.
  iconverzenden  
Waarom staat mijn reactie niet gelijk online?
Je reactie wordt, voordat deze wordt geplaatst op de site, goedgekeurd door de beheerders. Deze komt dus niet direct online.